Δ. Ωραιοκάστρου: Καυστική απάντηση Τσακίρη σε Γαβότση

Αιχμηρή ανακοίνωση – απάντηση του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, στον απερχόμενο δήμαρχο, Αστέριο Γαβότση.

Ο τελευταίος αναρωτήθηκε γιατί ο κ. Τσακίρης αρνήθηκε να εμφανιστεί σε debate στην TV100 και τον κατηγόρησε ότι «φοβάται» να τον αντιμετωπίσει.

Η αντίδραση του Παντελή Τσακίρη ήταν άμεση. «Ο απερχόμενος δήμαρχος πίστεψε λανθασμένα ότι πέντε λεπτά τηλεοπτικού χρόνου θα μπορούσαν να ξεπλύνουν πέντε χρόνια κενού δημαρχιακού χρόνου, πέντε χρόνια κενά δημαρχιακού έργου», απάντησε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωταγωνιστές Ξανά».

«Προσωπικά συνομιλώ απευθείας με τους ανθρώπους του τόπου μου. Αυτούς που μου έδωσαν μια καθαρή πρωτιά, για να πραγματοποιήσω τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη για τον δήμο μας», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Τσακίρης και πρόσθεσε:

«Καλλιθέα, Μυγδονία κι Ωραιόκαστρο δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο. Κοιτάζουμε μπροστά. Προχωράμε μπροστά. Την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνουμε τη μεγάλη νίκη για λογαριασμό όλων των ανθρώπων του δήμου Ωραιοκάστρου».

Loading