Πανηγυρικό το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του Ν. Ταχιάου (vd)

Ρεπορτάζ: Αντώνης Τσολναράς

Πανηγυρικό είναι το κλίμα που επικρατεί αυτήν την ώρα στο προεκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Φίλοι, υποστηρικτές, αλλά και συνεργάτες του υποψηφίου δημάρχου ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μετά την ανακοίνωση του exit poll της εταιρείας Interview, που έδειξε το Συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» να προηγείται με ποσοστό από 22,6 έως 27,6%, ενώ και στην πρώτη επίσημη καταμέτρηση του υπουργείου Εσωτερικών, ο Νίκος Ταχιάος προηγείται με 19,1%, έναντι της Κατερίνας Νοτοπούλου με 16,4%.

Από νωρίς το απόγευμα, στελέχη και φίλοι του Συνδυασμού έχουν συγκεντρωθεί στο προεκλογικό κέντρο του κ. Ταχιάου για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αποτελεσμάτων στο δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ ο κ. Ταχιάος αναμένεται να φτάσει στο σημείο μετά τις 21:30 προκειμένου να προχωρήσει σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τα πρώτα αποτελέσματα για τους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποστηρικτές του Νίκου Ταχιάου φώναζαν και συνθήματα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «όλη η Ελλάδα είναι μπλε».

Χαρακτηριστικό είναι το ακόλουθο video:

Loading