Στη Σαλαμίνα και σε εκδήλωση Φορέων ο Γιώργος Πατούλης

Σε εκδήλωση Τοπικών Φορέων της Σαλαμίνας έδωσε το «παρών» ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής  Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης κατά την ομιλία του στάθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης που έχει η περιοχή και στο τι σκοπεύει να κάνει ο ίδιος σε περίπτωση που εκλεγεί Περιφερειάρχης.

«Είναι υποχρέωση όλων μας να εργαστούμε προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τη Σαλαμίνα. Η Νέα Αρχή για την Αττική δεσμεύεται να συμβάλλει στην προσπάθεια αναπτυξιακής επανεκκίνησης της.

Η Σαλαμίνα έχει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης με τη προϋπόθεση να υποστηριχτεί με τα κατάλληλα αναπτυξιακά και χρηματοδοτικά εργαλεία.

Δεν μπορεί να είναι γεωγραφικά τόσο κοντά στον Πειραιά και οι κάτοικοί της να αντιμετωπίζουν πρόβλημα όπως είναι για παράδειγμα η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οι μετακινήσεις.

Μαζί με τους πολίτες και τους φορείς θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη η οποία θα επιτρέψει στους κατοίκους και τους νέους ανθρώπους να παραμείνουν στο τόπο τους.

Από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβουμε καθήκοντα θα ενεργοποιηθεί ένα συντονιστικό όργανο στο οποίο θα συμμετέχουν η Περιφέρεια και οι 66 Δήμοι της Αττικής. Το όργανο θα είναι αρμόδιο για την από κοινού διεκδίκηση επίλυσης των τοπικών προβλημάτων».

Loading