Με τον Απ. Τζιτζικώστα συναντήθηκε ο Ν. Ταχιάος

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση ανάμεσα στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο.

Για περισσότερο από μία ώρα, οι δύο άνδρες, συζήτησαν για μια σειρά από θέματα που αφορούν στο έργο που έχει γίνει από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας μετά τη συνάντηση τόνισε ότι «άκουσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις σκέψεις και τις προτάσεις του Νίκου Ταχιάου για τη Θεσσαλονίκη του αύριο και είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί πριν και μετά τις εκλογές, προκειμένου και η Κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη να βγουν οριστικά από την κρίση και να δημιουργηθούν οι υποδομές εκείνες, που θα την αναδείξουν σε μια σύγχρονη και ανθρώπινη περιοχή και πόλη».

Ο Νίκος Ταχιάος υπογράμμισε ότι επισκέφθηκε τον Απ. Τζιτζικώστα με τον αέρα ενός ψηφοφόρου. «Είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω μαζί του απόψεις για το όραμα για την πόλη, αλλά όχι μόνο γι’ αυτό. Ανταλλάξαμε απόψεις και για την πράξη, αφού ο ίδιος έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στην Κεντρική Μακεδονία και έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει το χειροπιαστό. Και αυτό είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας σε μια συνεργασία που τη βλέπω κι εγώ να έρχεται μπροστά μας».

Και κατέληξε λέγοντας πως «εφόσον εκλεγώ δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα χαρώ πολύ να έχω μια άριστη συνεργασία με τον κ. Τζιτζικώστα. Νομίζω ότι έχουμε μεγάλο κοινό τόπο στην άποψή μας για την πόλη και την περιοχή. Πιστεύω ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία οι Θεσσαλονικείς και οι Μακεδονές να το εκτιμήσουν αυτό πολύ σύντομα».

Loading