Μπάχαλο στον ΑΝΤ-1 με Λάτσιο, φήμες και διαψεύσεις!

Οι χαμηλές “πτήσεις” του σταθμού και η εκτόξευση του μπάτζετ που ξεπέρασε κατά πολύ τον αρχικό προϋπολογισμό χωρίς, όμως, αποτέλεσμα είναι ο λόγος που φέρεται να δημιουργεί κρίση στις σχέσεις του Γιάννη Λάτσιου με τη διοίκηση του ΑΝΤ-1.

Μπάχαλο…

Είναι αλήθεια ότι το κανάλι, που είναι το μόνο που δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, είχε χρυσή ευκαιρία φέτος να κάνει… αντεπίθεση, ωστόσο σχεδόν στο σύνολό τους οι επιλογές ήταν λάθος.

Από που να ξεκινήσει κανείς; Από την εκπομπή του Λιάγκα που κόπηκε, αφού πρώτα βούλιαξε; Από το πρωτοχρονιάτικο show που εξελίχθηκε σε φιάσκο που δεν βγήκε ποτέ; Από το Nomads που σε καμία περίπτωση δεν έγινε Survivor; Από την εκπομπή της Μακρυπούλια με τον Μουτσινά που η μοναδική κληρονομιά που μας άφησε ήταν η εκτόξευση μιας παίκτριας στο… διάστημα;

Τι χρεώνουν στον Λάτσιο

Παρά τις αστοχίες ο ΑΝΤ-1 ήταν δεύτερος και τον Φεβρουάριο και αυτό είναι το πρόβλημα της διοίκηση του σταθμού. Διότι το κανάλι δεν έχει ένα πρόγραμμα που να είναι σημείο αναφοράς και παρόλα αυτά, βρίσκεται δεύτερο. Χρεώνουν, λοιπόν, και στον Γιάννη Λάτσιο αστοχία επιλογών.

Από το γραφείο Τύπου του σταθμού, πάντως, διαψεύδουν ότι υπάρχει παραίτηση Λάτσιου ή απόλυση. Τουλάχιστον μέχρι το βράδυ της Κυριακής…

Loading