Μια άτυχη στιγμή και μια συγνώμη από το “ΦΩΣ”

Το πρωτοσέλιδο του «Φωτός» την Παρασκευή προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων καθώς απεικόνιζε τον προπονητή του μπασκετικού Ολυμπιακού- τον Ντέιβιντ Μπλατ- ξαπλωμένο στο παρκέ και είχε ως υπέρτιτλο τη λέξη «Καθίζηση», προκειμένου να καταδείξει την άσχημη αγωνιστική εικόνα των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Ο Μπλατ, για όσους ενδεχομένως δεν το ξέρουν, έπεσε στο παρκέ μετά από σύγκρουση με το διαιτητή. Το θέμα, ωστόσο, είναι πως ο coach του Ολυμπιακού αδυνατεί να σηκωθεί από το έδαφος, καθώς το καλοκαίρι που μας πέρασε υπεβλήθη σε σοβαρή επέμβαση στη μέση του και δυσκολεύεται πάρα πολύ, ακόμα και σήμερα, να σταθεί ή να καθίσει για αρκετή ώρα, μιας και οι πόνοι δεν τον έχουν εγκαταλείψει.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η εφημερίδα έδωσε την απάντησή της στο πρωτοσέλιδο του Σαββάτου, δίνοντας έξηγήσεις και ζητώντας ουσιαστικά συγνώμη:

Το «Φως» με την ευθύνη της δημοσιογραφικής του οντότητας θεωρεί ότι οφείλει μια συγγνώμη στον Ντέιβιντ Μπλατ στην περίπτωση που τον προσέβαλε με το χθεσινό πρωτοσέλιδο. Η επιλογή της επίμαχης φωτογραφίας, έγινε καθαρά για σημειολογικούς λόγους και δεν είχε σκοπό να χλευάσει τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Loading