Και ο… Μίνος έχει εννιά! (video)

Η αποστολή του δημοσιογράφου είναι να μεταφέρει το ρεπορτάζ και τα γεγονότα. Κάτι που για τον Γιώργο Μίνο φαίνεται ότι δεν είναι αρκετό, αφού τούτη τη φορά ανέλαβε χρέη καθηγητή διαιτησίας.

Ποιος, που, πότε, γιατί και πως. Αυτά ειναι τα βασικά ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντάει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου όταν γίνεται.

Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Γιώργος Μίνος

Ο ρεπόρτερ Γιώργος Μίνος προσθέτει και το “η γνώμη μου” χωρίς μαλιστα να τον ρωτήσει και κανείς.

Μια από τα ίδια και στην “Αθλητική Κυριακή” της ΕΡΤ την Κυριακή που μας πέρασε.

Αφού άκουσε πρώτα τον Περικλή Βασιλάκη να λέει ότι το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν οφσάιντ, στην επόμενη σύνδεση με το γήπεδο της Τούμπας, αντί να μεταφέρει το ρεπορτάζ, έκανε… μάθημα στον καθηγητή, τονίζοντας ότι άλλοι καθηγητές σε άλλα κανάλια και ραδιόφωνα έλεγαν πως το γκολ είναι κανονικό και αυτό μεταφέρθηκε στην Τούμπα.

Τότε, ο παρουσιαστής της εκπομπής και υπεύθυνος αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, του απευθύνθηκε σε αυστηρό ύφος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ διευθύνω την εκπομπή. Ο κ. Βασιλάκης έχει μια ειδικότητα και του δίνουμε το λόγο γιατί εμείς δεν είμαστε σε όλα ειδικοί. Εσύ θα κάνεις το ρεπορτάζ και θα μας πεις σε λίγο τι θα γίνει με τον κ. Κομίνη και τι θα αποφασίσει για την τύχη του ματς».

Απέναντι στον Τάκη τον Τσουκαλά

Δεν είναι φυσικά κακό να λέει τη γνώμη του ο Γιώργος Μίνος. Το αντίθετό μάλιστα. Καλό θα ήταν όμως μιας και πληρώνεται από όλους μας ως ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης να μεταφέρει και το ρεπορτάζ, με τα ντου παραγόντων στο γήπεδο, με τα μπινελίκια στους διαιτητές και γενικώς ότι συμβαίνει και όχι τη γνώμη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Και επίσης ο κ. Λυκουρόπουλος αντί να επιπλήττει στον… αέρα τον εργαζόμενό του, καλό θα ήταν να τον νουθετήσει πριν όλα αυτά συμβούν ή αλλιώς ας του δώσει μια μεταμεσονύχτια εκπομπή απέναντι σε αυτή του Τάκη Τσουκαλά, μπας και ανέβουν και λίγο τα νούμερα.

Loading