Η συγκλονιστική ιστορία ενός γιγαντιαίου λυκόσκυλου

Ζυγίζει 120 κιλά και φέρεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμίες στη γυναίκες. Είχε δοθεί για ευθανασία από τον ιδιοκτήτη του, ωστόσο οι φιλόζωοι αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία για να ζήσει.

Πρόκειται για ένα τεράστιο λυκόσκυλο, το οποίο φωνάζουν Γιούκι που έχει καταπλήξει το διαδίκτυο, τόσο με το μέγεθός του, όσο και με την ιστορία του η οποία συγκλονίζει.

Βάσει εξετάσεων στο DNA του, ο Γιούκι είναι κατά 87, 5% γκρι λύκος, κατά 8,6% χάσκι Σιβηρίας και κατά 3,9% γερμανικός ποιμενικός, όπως δηλώνει η εργαζόμενη στο καταφύγιο «Σάι Γουλφ» στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Γιούκι έγινε γνωστός, όταν η Άλεν δημοσίευσε τις φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μπορούσε κάποιος να ξεχωρίσει το υπερφυσικό μέγεθός του.  Αρκετοί ήταν αυτοί που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και εκεί γνωστοποιήθηκε η συγκινητική του ιστορία.

«Τον σώσαμε από μια αποτυχημένη κατάσταση. Κάποιος τον αγόρασε από έναν εκτροφέα και συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να τον διαχειριστεί. Τον πέταξαν σε καταφύγιο θανάτωσης όταν ήταν οκτώ μηνών. Τον πήραμε, του δώσαμε ένα σπίτι και από τότε μένει μαζί μας» ανέφερε η Άλεν.

Και πρόσθεσε πως «ο Γιούκι ήρθε σε εμάς το 2008. Είχε σχετικά καλή υγεία σε σύγκριση με πολλά ζώα που έρχονται σε εμάς και μια πολύ κοινωνική προσωπικότητα. Μετά τον ερχομό του στο καταφύγιο, μάγκωσε το πόδι του και τραυματίστηκε στο δεξί πίσω γόνατο. Χρειάστηκε συνολικά πέντε επεμβάσεις για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και τότε ο Γιούκι έγινε επιθετικός».

Σε αντίθεση με αυτό, το συμπαθές τετράποδο έγινε από τα πιο αγαπητά ζώα στους εργαζόμενους και τους εθελοντές δείχνοντας πάντα μια ιδιαίτερη αδυναμία στις γυναίκες. Πριν από λίγους μήνες ωστόσο ήρθε κι άλλο ένα δυσάρεστο νέο, καθώς ο Γιούκι διαγνώστηκε με καρκίνο το αίματος.

«Όταν θα αρχίσουν να γίνονται εμφανή τα συμπτώματα, θα πάρουμε, όπως κάνουμε πάντα, τις σωστές αποφάσεις για την ποιότητα ζωής του Γιούκι» τόνισε ο διευθυντής του καταφυγίου.

Loading