Απίστευτοι διάλογοι Πορτοσάλτε – Τριανταφυλλόπουλου! (pics)

Μία ανεπανάληπτη… κοκορομαχία, μεταξύ Άρη Πορτοσάλτε και Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, σημειώθηκε στο Twitter, με αφορμή τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΚΑΪ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την έκρηξη. Ο ιδιοκτήτης του zougla.gr παρενέβη και σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Πορτοσάλτε:

«Άρη κοιμήσου ήσυχος εμείς σας ενημερώσαμε έγκαιρα. Ούτε κάμερα δεν είχατε φωστήρες. Η εικόνα είναι δίκη μας γιατί είμασταν εκεί. Γκάφα ολκής για ενημερωτικό σταθμό σωστά; Η σύνδεση της βόμβας με την κριτική που ασκείτε στην κυβέρνηση λαϊκισμός της κακιάς ώρας».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ… σήκωσε το γάντι και απάντησε: «Μάκη, επαναλαμβάνω, είσαι για λύπηση, βαριά τα συμπλέγματα! Αυτό μόνο».

Ο Τριανταφυλλόπουλος ανταπάντησε: «Τραγικός έτοιμος για την Επίδαυρο. Ασχολήσου με το ρεπορτάζ τώρα και άσε τις πολιτικές αναλύσεις γιατί έχει νεύρα ο Γιάννης (σ.σ. Αλαφούζος) και μπορεί να την πληρώσεις εσύ».

Ο διάλογος συνεχίστηκε, με τον Πορτοσάλτε να γράφει: «Πόσο, εμφανώς, μας δείχνεις ότι θα ήθελες να είσαι στον ΣΚΑΙ! Αλλά δεν είσαι» και τον Τριανταφυλλόπουλο να απαντά «Σαν τρελός για να σε τρέχω όπως σου πρέπει».

Μάλιστα, κατόπιν ο ιδιοκτήτης της Zougla υποστήριξε πως το δελτίο του καναλιού του ζητούσε επειγόντως το βίντεο της έκρηξης, με το δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να κάνει λόγο για «τρολάκια στην υπηρεσία του Μάκη».

Loading