Το πρόγραμμα γυμναστικής για τέλειο κορμί παραλίας (vd)

Η γυμναστική δεν είναι πάντα το ευκολότερο πράγμα για να πάρεις απόφαση. Τις περισσότερες φορές δεν είναι ότι δε θες να φτάσεις στον στόχο που έχεις θέσει με το μυαλό σου, όμως, στην πορεία κάτι δεν καταφέρνει να σε εμπνεύσει για να κάνεις την πρώτη κίνηση.

Να σου πούμε, βέβαια, ότι το δύσκολο είναι επί της ουσίας στην αρχή, καθώς συνήθως στη συνέχεια, από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα, όλα παίρνουν τον δρόμο τους και παύεις να σκέφτεσαι το πόσο βαριόσουν.

Όπως αναφέρει το teen.queen.gr, σε κάθε περίπτωση, όταν ειδικά αρχίζει να «ανοίγει» ο καιρός και σκέφτεσαι σιγά σιγά την εποχή του καλοκαιριού, μπορεί να μπαίνεις στη διαδικασία να έχεις κατά νου πώς είναι για εσένα το σώμα που θες να έχεις τότε.

Μία fitness trainer ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube ένα πρόγραμμα με ασκήσεις που εστιάζουν στην εκγύμναση και σύσφιξη του σώματος και στο «χτίσιμο» ενός συνολικά καλλίγραμμου κορμιού. Διαρκεί μόλις 25 λεπτά και υπόσχεται μετά από λίγο καιρό πρακτικής εφαρμογής του ένα fit σώμα παραλίας, χωρίς να χρειάζεσαι καν όργανα γυμναστικής, παρά μόνο το βάρος του σώματός σου.

Loading