Έρχεται η ιντερνετική τηλεόραση της WIND!

Η ιντερνετική τηλεόραση της WIND είναι γεγονός! Μένουν λίγες ημέρες και τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να βγει επίσημα το νέο εγχείρημα της εταιρίας στη δημοσιότητα, με τηλεοπτικά σποτ και συντονισμένη καμπάνια.

Ιντερνετική τηλεόραση η WIND

Τα πάντα είναι έτοιμα, το όλο εγχείρημα είναι πολύ φιλόδοξο, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τηλεοπτική πλατφόρμα θα είναι αρκετά… δυνατή.

Θα υπάρχει πρόγραμμα από το Netflix, θα περιλαμβάνει αθλητικό πρόγραμμα από τη NOVA αλλά και άλλα κανάλια από το μπουκέτο, όπως το History, το Discovery κ.α. αλλά και σειρές, οι οποίες πάντως θα προβάλλονται κάποιες ημέρες μετά.

Επίσης δεν θα χρειάζεται εξοπλισμός και πιάτο, αφού το “μπουκέτο” είναι ιντερνετικό, εκτός βέβεια από μια smart tv.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, οι τιμές θα είναι αρκετά προνομιακές, ειδικά γι αυτούς που θα επιλέξουν σταθερή, κινητή, ίντερνετ και τηλεόραση από την εταιρία.

Και survivor;

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπάρχει και πρόγραμμα παραγωγής WIND.Επίσης δεν έχει απαντηθεί αν θα υπάρχει Survivor στο νέο μπουκέτο. Μένει να το δούμε…

Η εταιρεία μέσω της τεχνολογίας “multiscreen video” προσφέρει ψηφιακές τηλεοπτικές υπηρεσίες για κάθε οθόνη, συσκευή, δίκτυο. Συγκεκριμένα, στο cloud λογισμικό της έχει ενσωματώσει δυνατότητες εξατομίκευσης τηλεοπτικού περιεχομένου για smartphones, tablets και web-browsers.

Δηλαδή οι συνδρομητές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της τηλεοπτικής πλατφόρμας ανεξάρτητα από τη συσκευή που θα χρησιμοποιούν, με ζωντανές και catch-up τηλεοπτικές μεταδόσεις και ένα πλούσιο κατάλογο οn – demand περιεχόμενο.

Loading