Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: «Να ολοκληρωθούν τα έργα στον σταθμό Βενιζέλου»

Να χωριστούν τα αρχαία κατά χώρα και να ολοκληρωθεί ο σταθμός του Μετρό στην Βενιζέλου, μίλησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε.

«Η απόφαση του ΣτΕ δεν υποδεικνύει συγκεκριμένη λύση. Δυστυχώς, δεν απαγορεύει τη βαρβαρότητα, με οριακή πλειοψηφία 13-12» ανέφερε ο  βουλευτής  και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και συνέχισε: «Δεν απαγορεύει στον κ. Καραμανλή να προστατέψει τα αρχαία και να συνεχίσει το σχεδιασμό που είχαμε κάνει εμείς, ο οποίος θα είχε αποδώσει, αυτή τη στιγμή. Όλο το μετρό, εκτός από τη στάση Βενιζέλου  το 2023 θα ολοκληρωνόταν».

«Είναι αδιανόητο, στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, η κυβέρνηση να διατείνεται ότι δεν μπορεί να φτιάξει πολιτισμό, επάνω στον πολιτισμό» τόνισε η βουλεύτρια  και τομεάρχισσα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ προς την κ. Μενδώνη ανέφερε: «Είναι αδιανόητο, η ίδια, να μην πιέζει την κυβέρνηση να βρει οπωσδήποτε λύση. Πρέπει να κάνουμε όλοι έκκληση στον πρωθυπουργό, κι εγώ από εδώ κάνω, ο ίδιος να πάρει πίσω την απόφασή του, γιατί πια, δεν είναι νομικό το ζήτημα, είναι καθαρά πολιτικό».

«Έχουμε δύο νόμιμες και απόλυτα τεχνικά εφικτές λύσεις. Από αυτές οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξέρουν γιατί η κυβέρνηση επιλέγει τη χειρότερη» είπε ο πρώην πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γ. Μυλόπουλος και πρόσθεσε : «Να δώσουν δώδεκα , δεκατρείς σταθμούς σε λειτουργία, μέχρι το τέλος του 2022».

Δείτε επίσης: ΚΚΕ: «Η κυβέρνηση αρνείται να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading