Βελτιωτικά έργα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες βελτίωσης, επισκευής και καθαρισμών, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών

Οι εργασίες εκτείνονται σε μήκος 45 χιλιομέτρων από τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας έως τα όρια του Ν. Σερρών.

Το έργο έχει προυπολογισμό πέντε εκατομμυρίων ευρώ, και περιλαμβάνει καθαρισμούς οριογραμμών σε όλο σχεδόν το μήκος της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, κοπή αυτοφυούς βλάστησης και κλάδεμα δέντρων σε όλο σχεδόν το μήκος της οδού, καθαρισμούς διασταυρώσεων της ΕΟ Θεσσαλονίκης- Σερρών με την ΕΟ Θεσσαλονίκης- Κιλκίς με τον οικισμό της Ασσήρου και με τον οικισμό Κριθιάς, καθαρισμούς δύο τεχνικών εντός της Λητής, ασφαλτικές εργασίες και τοποθέτηση 54 πινακίδων και στηθαίων ασφαλείας.

Στο σημείο βρέθηκαν σήμερα η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο προϊστάμενος της υποδιεύθυνσης τεχνικών έργων Δημήτρης Αγγελίδης. Σε δηλώσεις της, η κ. Πατουλίδου επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το έργο αλλά και από τον χρόνο υλοποίησης του, καθώς σε συνολικό χρόνο 14 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης έναντι των 24 μηνών του συμβατικού χρόνου περαίωσης, έχει ολοκληρωθεί το 80% περίπου του συνολικού έργου.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 16χρονος διακινητής μεταναστών

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr