Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Εργασίες καθαρισμού οδοστρώματος και ερείσματος στη Νέα Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Αύριο Παρασκευή θα γίνουν εργασίες καθαρισμού από χώματα και φερτά υλικά στην παράκαμψη Πελλαίας χώρας, στην κατεύθυνση από Χαλκηδόνα προς Έδεσσα, στη δεξιά άκρη του οδοστρώματος και του ερείσματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:

Εργασίες καθαρισμού της δεξιάς άκρης του οδοστρώματος και του ερείσματος  στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (Παράκαμψη Πελλαίας χώρας) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού της δεξιάς άκρης του οδοστρώματος και του ερείσματος από χώματα και φερτά υλικά επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (παράκαμψη Πελλαίας χώρας) στην κατεύθυνση από Χαλκηδόνα προς Έδεσσα, την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια των εργασιών“.

Δείτε επίσης: Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης στην Atlas TV: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος για το Δήμο Ωραιοκάστρου το 2023»