Με υποδομές και εξοπλισμό στηρίζει το ΑΧΕΠΑ, η ΔΕΘ-Helexpo AE

Με υποδομές και εξοπλισμό στηρίζει το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης η ΔΕΘ-Helexpo AE, συμμετέχοντας -όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση- στην προσπάθεια του υγειονομικού συστήματος και της Πολιτείας να αναχαιτιστεί η πανδημία.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας παραχώρησε στο ΑΧΕΠΑ λυόμενα περίπτερα και τέντες, σε συνεργασία με την εταιρεία Exposystem, προκειμένου να στεγαστούν την περίοδο αυτή δραστηριότητες του νοσοκομείου. Παράλληλα δώρισε στο ΑΧΕΠΑ και ένα ειδικό υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα απολύμανσης.

Η παράδοση αυτού του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνάντησης του διοικητή του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτη Παντελιάδη με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, Τάσο Τζήκα και Κυριάκο Ποζρικίδη αντίστοιχα και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της εταιρείας, Αλέξη Τσαξιρλή.

«Ήδη από το περσινό πρώτο κύμα της πανδημίας η εταιρεία φιλοξένησε σε χώρο της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης μονάδες αιμοδοσίας των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και «Θεαγενείου» για τη διενέργεια αιμοληψιών. Η ΔΕΘ-Helexpo θέτει όλα τα μέσα της στο πλευρό του κοινωνικού συνόλου και της Πολιτείας, ώστε να αντιμετωπισθεί η διασπορά του ιού» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας._

Αλ.Γ

©Πηγή: amna.gr