Έβρος: Επίσκεψη κλιμακίου στελεχών της Ν.Δ.

Επίσκεψη στον Έβρο θα πραγματοποίησε κλιμάκιο στελεχών της ΝΔ, αποτελούμενο από τον Βουλευτή Σερρών, Χατζηβασιλείου και τους βουλευτές Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο, Σταύρο Κελέτση.

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα μέλη του κλιμακίου ο πρόεδρος της ΔΕ Έβρου της ΝΔ, κ. Παρασκευόπουλος τόνισε ότι: «κάθε χρόνο πριν τη Δ.Ε.Θ., πριν την ομιλία του πρωθυπουργού, το κόμμα της Ν.Δ. συστήνει κλιμάκια εργασίας τα οποία επισκέπτονται κάθε Νομό με συγκεκριμένο στόχο, την καταγραφή τόσο της αναπτυξιακής δυναμικής της κάθε περιοχής όσο και των τομέων οι οποίοι ενδεχομένως χρήζουν συνδρομής.»

Για τις εντυπώσεις που του άφησε η ολοήμερη περιοδεία ο κ. Χατζηβασιλείου ανέφερε ότι: «Διαπίστωσα για άλλη μια φορά ότι αυτή η περιοχή έχει ένα αστείρευτο ανθρώπινο δυναμικό και κυρίως έχει πάρα πολλές ακόμα δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη.

Επισκεφθήκαμε και μονάδες πρόνοιας αλλά και παραγωγικές μονάδες. Χαίρομαι που στον ακριτικό Έβρο και κυρίως στην Ορεστιάδα δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις οι οποίες είναι ιδιαιτέρως εξωστρεφείς και αφήνουν το αποτύπωμά τους όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό γιατί δείχνει ότι πραγματικά στον Έβρο μπορούν να παραχθούν καινοτόμα προϊόντα αλλά και υπηρεσίες… Επισκεφθήκαμε και τον φράχτη στο σημείο των Φερών, ένα ισχυρό τείχος αποτροπής το οποίο αποτελεί την προμετωπίδα της κυβέρνησης στην προσπάθειά μας να ανακόψουμε τέτοιες ροές…».

Ο Βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, αναφέρθηκε στην επικαιρότητα και έκανε έκκληση να εμβολιαστεί ο κόσμος για να χτιστεί το τοίχος ανοσίας.

Επίσης μίλησε και για τις αυξήσεις των τιμών στην ενέργεια και σε άλλα προϊόντα δηλώνοντας ότι: «αυτή η κρίση οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες… Δεν ευθύνεται η Ελλάδα γι’ αυτές τις τιμές στη διεθνή αγορά», υπογραμμίζοντας ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι να αναπτύξει για άλλη μια φορά ένα ισχυρό πλέγμα προστασίας για τους αδύναμους συμπολίτες μας».

Δείτε επίσης: Δωρεάν Rapid Test αύριο Τετάρτη – Δείτε τα σημεία σε όλη τη χώρα

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr