Εργασίες συντήρησης σε οδικούς άξονες από την ΠΚΜ

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας ή τοποθέτηση νέων συστημάτων αναχαίτισης οδού επί της δεξιάς οριογραμμής της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-όρια Ν. Καβάλας, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν επίσης στην 67η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου από σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας ή τοποθέτηση νέων συστημάτων αναχαίτισης οδού επί της δεξιάς οριογραμμής της 67ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου (κατεύθυνση κυκλοφορίας προς αεροδρόμιο), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν και στην 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου από σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πρόκειται για εργασίες καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων – αποψίλωση δέντρων) της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα στα τμήματα από τη διασταύρωση της Περιστεράς έως τα όρια του νομού και από τον κόμβο Λακκιάς έως τη διασταύρωση της Περιστεράς

Επίσης θα πραγματοποιηθούν εργασίες προσωρινής αποκατάστασης τμημάτων οδοστρώματος για άρση επικινδυνότητας από τον κόμβο της Λακκιάς προς τα Βασιλικά και συγκεκριμένα σε

εργασίες αποκατάστασης των καθιζήσεων του τμήματος οδού που διέρχεται από το Κέντρο Προσφύγων και σε εργασίες αποκατάστασης επαναλαμβανόμενων φθορών από τη διασταύρωση της Περιστεράς και για 1,4 χλμ περίπου προς Βασιλικά.

Κατά τη εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, και ώρα έναρξης στις 7 το πρωί.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading