Ευχές και κάλαντα από τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Λοφίσκου

Μεγάλη τιμή για το Δήμαρχο Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, που
παραβρέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ειδικό Σχολείο Λοφίσκου και πολλή συγκίνηση αφού για πρώτη φορά ακούστηκαν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους.
Τα παιδιά μετέφεραν το μήνυμα των Χριστουγέννων ψάλλοντας τα κάλαντα και ευχήθηκαν καλές γιορτές στον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ταχματζίδη, στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Χαράλαμπο Αϊβατζίδη και στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λοφίσκου, Ιωάννη Τσενέλη, ενώ εξέφρασαν τη χαρά και τις ευχαριστίες τους για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.Θερμές ευχές από εκπροσώπους του Στρατού στο Δήμαρχο Λαγκαδά.


Επίσκεψη στο Δήμαρχο Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της 4 ης Μεραρχίας Στρατού, η οποία εδρεύει στην Άσσηρο, προκειμένου να μεταφέρουν τις ευχές τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο κ. Ταχματζίδης τους υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους άνδρες και γυναίκες φρουρούς της πατρίδας μας και κυρίως καλή δύναμη στις Ένοπλες Δυνάμεις μας ώστε να ανταπεξέλθουν στο υψηλό καθήκον που τους έχει ανατεθεί.