83η ΔΕΘ: Απόψε η συναυλία Πρωτοψάλτη – Ξαρχάκου

Το αμείωτο ενδιαφέρον του κόσμου για την 83η ΔΕΘ αποδεικνύει καθημερινά οτι η Θεσσαλονίκη –και όχι μόνο-  έχει επιστρέψει στη ΔΕΘ.

Μεγάλη είναι η κίνηση στα περίπτερα των Επιμελητηρίων, που δίνουν δυναμικό «παρών» στην 83η ΔΕΘ. Σημαντικό ενδιαφέρον προσελκύουν και οι επιμέρους θεματικές ενότητες της 83ης ΔΕΘ, από την εκπαίδευση, την αυτοκίνηση, την ενέργεια μέχρι την ομορφιά και τη γαστρονομία.

Για 3η συνεχή χρονιά διοργανώνεται στο περίπτερο 2 το Φεστιβάλ Τέχνης Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ευρωπαϊκού προγράμματος Artecitya με τον γενικό τίτλο “THE NEW NEW”, το οποίο περιλαμβάνει τις ενότητες Virtual World, Games & Politics, Σύγχρονη Τέχνη και Τεχνολογία και Freiraum.

Και βέβαια τους επισκέπτες περιμένει και το «Μουσείο Άγριας Δύσης», με το ιδιαίτερο σαλούν του, στην ταράτσα του περιπτέρου 11, για ένα περιπετειώδες ταξίδι στο Φαρ Ουέστ.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Απόψε  στη σκηνή των music events ανεβαίνουν για να μαγέψουν το κοινό η διαχρονικά αγαπημένη Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο εξαιρετικός Σταύρος Ξαρχάκος. Ο κόσμος μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες με το εισιτήριο της 83ης ΔΕΘ.

Στο πρόγραμμα των σημερινών παράλληλων εκδηλώσεων ξεχωρίζουν η εκδήλωση «SelectUSA:Invest in the United States of America», στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», στην αίθουσα «Ολυμπιάς», στις 17:00, η εκδήλωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Μία νέα γεωργία σε μία νέα εποχή: καινοτομία, γνώση και ψηφιακός μετασχηματισμός στην ΚΑΠ μετά το 2020», στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.Γερμανός», στην αίθουσα Α, στις 17:00, η εκδήλωση του ΑΠΘ «C4C (connect4children), μια φιλόδοξη συνεργασία προς όφελος των παιδιών», στο περίπτερο 14 (AKADEMIA).

Στις 19:00, η εσπερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με θέμα «Θεσσαλονίκη-τουριστικός προορισμός του αύριο», στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.Γερμανός», στην αίθουσα Β, στις 19:00, αλλά και το workshop της Coca Cola για τη δράση «Print Your City», στο αμερικανικό περίπτερο 13, στις  20:00.

Για το σύνολο των παράλληλων εκδηλώσεων μπορείτε να ενημερώνεστε στο ακόλουθο link: https://tif.helexpo.gr/el/2018_Events_Programme.

Το ωράριο της 83ης ΔΕΘ τις καθημερινές είναι 16:00 με 22:00.

 

Loading