Νοτοπούλου: Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν

“Παράλογο το σχέδιο να αποσπαστούν τα αρχαία του μετρό. Διχάζουμε την πόλη και έχουμε μία νέα καθυστέρηση χωρίς τεκμηρίωση, αποσπάται ένας μεγάλο πολιτιστικός πλούτος που θα είναι και τουριστικός πλούτος”, υποστήριξε η Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας στον Flash 99,4 και την εκπομπή Απλά Επικίνδυνοι, με τους Γιάννη Στρίκο και Σταύρο Οραήλογλου.

“Η πραγματικότητα που εισάγει η ΝΔ συγκρούεται με τη λογική”, είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τον ΟΑΣΘ, αναρωτήθηκε “τι θέλουν οι εργαζόμενοι τώρα”, εξηγώντας πως “η κυβέρνηση διασφάλιζε το μισθό τους”. Μάλιστα, έκανε λόγο για “δήθεν αντιδράσεις των εργαζομένων” οι οποίοι «όπως έστρωσαν, θα κοιμηθούν».

“Είχαμε ξεκινήσει ένα διαγωνισμό, που χωρίς καμία δικαιολογία σταμάτησε. Για να ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΑΣΘ. Αυτό που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης είναι σχέδιο υποβάθμισης της Θεσσαλονίκης. Ό,τι ανακοίνωσε ήταν μόνο και μόνο για να τη ‘σπάσει’ στο ΣΥΡΙΖΑ. Σαν να τιμωρεί τη Θεσσαλονίκη”, δήλωσε η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης.

“Εγώ δεν είχα αστυνομικό στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ενώ η νέα προϊσταμένη έχει”, αποκάλυψε η κ. Νοτοπούλου και κάλεσε προς περαιτέρω διερεύνηση του θέματος.

Αναφερόμενη στο πρόβλημα με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης, διερωτήθηκε “πού ήταν ο κ. Καράογλου, που ήταν ο κ. Θεοχάρης, που έκανε διακοπές”.

Μάλιστα, χαρακτήρισε “τραγική” τη διαχείριση του συμβάντος από την κυβέρνηση. “Αν θες να βρεις λύσεις, αυτές υπάρχουν”, είπε.

Κριτική Νοτοπούλου σε Ζέρβα

Παράλληλα, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί” έκανε λόγο για “εξαιρετικά ανησυχητικά πρώτα δείγματα του κ. Ζέρβα”, εξηγώντας: “Πρώτον, θέλει να καταστρέψει τα αρχαία στο σταθμό Βενιζέλου και δεύτερον για τον τρόπο που επιθυμεί να κυβερνήσει. Τάζει θεσεις για να μπορεί να κυβερνήσει”.

Δήλωσε, μάλιστα, ότι υπήρξε συνάντηση με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι στο μόνο που συμφωνούν είναι το θέμα των αδέσποτων, “για το οποίο ο κ. Ζέρβας δεν έχει πρόγραμμα”.

 

Loading