Χείμαρρος παρέσυρε γυναίκα και οδηγό μηχανής! (vd)

Εικόνες βιβλικής καταστροφής έζησε η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη (10/5), ενώ το φως της δημοσιότητας είδαν και δύο video – σοκ, στα οποία εμφανίζεται χείμαρρος να παρασέρνει μία γυναίκα μπροστά στο ΑΠΘ και έναν οδηγό μηχανής στη συμβολή των οδών Λαγκαδά με Αγίου Δημητρίου!

Σοκάρει το video με την αβοήθητη γυναίκα

Συγκλονιστικό είναι το video που τράβηξε με το κινητό του και ανέβασα στο Facebook ένας πολίτης της Θεσσαλονίκης. Σε αυτό καταγράφει τα ορμητικά νερά να παρασέρνουν τα πάντα στο διάβα τους, σε μία από τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης, την οδό Εθνικής Αμύνης, έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο χείμαρρος παρασύρει και μία αβοήθητη γυναίκα για αρκετά μέτρα. Εκείνη πασχίζει εναγωνίως να κρατηθεί από κάπου, για να σωθεί και, για καλή της τύχη, κατορθώνει να πιαστεί από το χερούλι της πόρτας ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου.

Ο χείμαρρος «κατάπιε» έναν οδηγό μηχανής

Στο δεύτερο σοκαριστικό video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τα social media, βλέπουμε τα ορμητικά νερά να «καταπίνουν» και να παρασέρνουν έναν οδηγό μηχανής, μαζί με το δίκυκλό του, στη συμβολή των οδών Λαγκαδά με Αγίου Δημητρίου. Το video έχει τραβηχτεί μέσα από λεωφορείο και είναι εμφανής η αγωνία των επιβατών που παρακολουθούν το συμβάν με κομμένη την ανάσα.

Loading