ΕΥΑΘ: Προβλήματα υδροδότησης αύριο σε Θεσσαλονίκη και Καλαμαριά

Προβλήματα στην υδροδότηση θα αντιμετωπίσουν για αρκετές ώρες αύριο περιοχές των δήμων Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής αγωγού του δικτύου ύδρευσης διατομής Φ300 λόγω διαρροής επί των οδών Καραϊσκάκη Γεωργίου – Γεννηματά Γιώργου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση λόγω πτώσης πίεσης σε περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 7 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις 5 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

“Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 από τις 07:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής αγωγού του δικτύου ύδρευσης διατομής Φ300 λόγω διαρροής επί των οδών Καραϊσκάκη Γεωργίου – Γεννηματά Γιώργου του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση λόγω πτώσης πίεσης στις περιοχές Βότση και Αλλατίνη του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και Άγιο Παντελεήμονα και Κέντρο Καλαμαριάς του Δήμου Καλαμαριάς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

Loading