Εγκαινιάστηκε το περίπτερο των ΕΛΤΑ στην 83η ΔΕΘ

Τα επίσημα εγκαίνια του περιπτέρου των ΕΛΤΑ στην 83η ΔΕΘ πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή (9/9) από τον Πρόεδρο του ΔΣ, Πολυχρόνη Γριβέα, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Ηλία Αθανασίου, παρουσία του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη.

O νέος Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, Ηλίας Αθανασίου, στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ανάληψη των καθηκόντων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και κατέληξε: «Τα ΕΛΤΑ κλείνουν 190 χρόνια παρουσίας, περισσότερα και από το ελληνικό κράτος, και ευελπιστούμε μπαίνοντας σε μερικά χρόνια στον καινούριο αιώνα λειτουργίας του Οργανισμού να μπούμε με περισσότερη δύναμη, περισσότερο ζήλο, να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

«Τα ΕΛΤΑ να κάνουν τη διαφορά»

Ο υπουργός στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι «τα ΕΛΤΑ πρέπει να δώσουν τη μάχη ως δημόσιος φορέας με υψηλές υπηρεσίες. Να κάνουν τη διαφορά, να χρησιμοποιήσουν το συγκριτικό τους πλεονέκτημα που είναι ο μεγάλος σεβασμός στο δημόσιο συμφέρον, στα εργασιακά δικαιώματα και μια τεχνολογική αναβάθμιση στις υπηρεσίες που είναι απαραίτητη για να ξαναθυμηθούμε τις παλιές εποχές που τα ΕΛΤΑ ήταν ο βασικός πυλώνας της επικοινωνίας».

Ο κ. Βερναρδάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο των ΕΛΤΑ τονίζοντας πως έχει να διοικήσει έναν «από τους σημαντικότερους οργανισμούς που χρειάζεται αναβάθμιση».

Loading