Βγήκε από το νοσοκομείο ο Φρανκ Γουίλιαμς

Ο σερ Φρανκ Γουίλιαμς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ύστερα από σύντομη νοσηλεία, και αναρρώνει στο σπίτι του, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομώνυμη ομάδα της Φόρμουλα Ένα. Η οικογένεια του 78χρονου ιδρυτή της Williams είχε γνωστοποιήσει την περασμένη εβδομάδα ότι ο Γουίλιαμς είχε εισαχθεί σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο για ένα ιδιωτικό ιατρικό θέμα, ενώ σήμερα η ομάδα ανακοίνωσε πως ο Βρετανός έχει πάρει εξιτήριο και πως έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο Γουίλιαμς και η κόρη του, Κλερ, δεν έχουν πια κάποια εμπλοκή με την ομάδα της Φόρμουλα Ένα, καθώς η Williams πουλήθηκε τον Αύγουστο στην αμερικανική επενδυτική εταιρεία Dorilton Capital. Ο Φρανκ Γουίλιαμς και ο (μηχανικός αυτοκινήτων) σερ Πάτρικ Χεντ ίδρυσαν το 1977 την ομάδα με την επωνυμία “Williams Grand Prix Engineering”, ενώ, στα 43 χρόνια ηγεσίας του Φρανκ Γουίλιαμς, η ομάδα κατέκτησε εννέα πρωταθλήματα κατασκευαστών και επτά τίτλους οδηγών.

Ο πρώην επικεφαλής της Williams είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, από τότε που έμεινε παράλυτος σε αυτοκινητικό ατύχημα στη Γαλλία το 1986. Επίσης, νοσηλεύθηκε για κάποιο διάστημα στο νοσοκομείο με πνευμονία το 2016.

©Πηγή: amna.gr

Loading