Πρόεδρος Ριέκα: “Κάτι παραπάνω από σοβαρή ομάδα ο ΠΑΟΚ” (vid)

Ο Ζόραν Μίσκοβιτς “έπλεξε” το εγκώμιο του ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της Ριέκα Ζόραν Μίσκοβιτς αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια που καλείται να δώσει η ομάδα του μκόντρα στον ΠΑΟΚ αρχής γενομένης από την ερχόμενη Πέμπτη, και εκθείασε τον “Δικέφαλο” εκφράζοντας την άποψη πως “είναι κάτι παραπάνω από μια σοβαρή ομάδα“.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μια σοβαρή ομάδα. Δυστυχώς, οι κροατικοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν υψηλά εμπόδια λόγω του κακού συντελεστή τους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα υψηλό εμπόδιο για εμάς. Όπως είπε ο προπονητής Τόμιτς, δεν αρκεί να προσφέρουμε το 100% αλλά όλοι μαζί, από τους οπαδούς σε εμάς στη διοίκηση, πρέπει να δώσουμε επιπλέον κίνητρο και ενέργεια για να αποκλείσουμε έναν τέτοιο αντίπαλο.

Είναι τιμή μας που μπορούμε να παίξουμε μαζί με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Στο τελευταίο στάδιο των προκριματικών είναι λογικό να αντιμετωπίζουμε συλλόγους πολύ πιο δυνατούς από εμάς, οικονομικά και αγωνιστικά.

Όμως, είμαστε εδώ για να αποδείξουμε στον εαυτό μας και να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι, για να ανατρέψουμε τα προγνωστικά με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πάντα αισιόδοξος και πρέπει να πάμε για την νίκη αρχικά στην Τούμπα, για να έρθουμε πιο κοντά στην πρόκριση. Αν θα συμβεί αυτό απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, μένει να το δούμε.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι κάνουμε όλοι το καλύτερο, οπότε αν είναι καλύτεροι, θα τους δώσουμε συγχαρητήρια. Τίποτα δεν θα συμβεί στη Ριέκα. Αν περάσουμε, θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για εμάς, αλλά αν μείνουμε εκτός θα προχωρήσουμε παρακάτω».

Δείτε επίσης: Στο ζενίθ του τουρισμού η Κέρκυρα – Πάνω από 1.000 πτήσεις εξωτερικού τον Αύγουστο

Loading