Ποτσετίνο: “Υπάρχει ενθουσιασμός στην ατμόσφαιρα”

Τι δήλωσε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμνέν Μαουρίτσιο Ποτσετίνο σε δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πλέον στην ομάδα βρίσκεται και ο Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως υπάρχει ένας ενθουσιασμός στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλοι οι παίκτες και ολόκληρος ο σύλλογος, καθώς και οι φίλαθλοι, μπορούν να αισθανθούν αυτόν τον ενθουσιασμό και αυτήν την θετική ενέργεια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Σε όλους τους προπονητές αρέσει να έχουν τους καλύτερους παίκτες για να βελτιώσουν το επίπεδο της ομάδας τους» δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι με το Στρασβούργο”.

Έχουμε σπουδαίους παίκτες που θα δώσουν το καλύτερο. Τώρα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα λάμπει. Αυτή είναι η κύρια πρόκληση για την δημιουργία μιας δυναμικής, μιας ψυχικής κατάστασης, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της σεζόν. Πρέπει να αρχίσουμε από την αρχή. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα παικτών, πολύ ταλαντούχα παιδιά, αλλά πρέπει να τους θέσουμε στην υπηρεσία της ομάδας. Είναι η πρόκληση να θέσουμε όλα αυτά τα ταλέντα στην υπηρεσία μιας συλλογικής ομάδας».

Δείτε επίσης: Άρσεναλ: Ο Αρτέτα δεν θέλει να κάνει άλλες μεταγραφές

Loading