Κατάρ: Έτοιμο κι άλλο γήπεδο για το Μουντιάλ του ’22 (pics)

Παρά την πανδημία του κορονοΐού το Κατάρ, με περηφάνια και χαρά, εγκαινίασε το τρίτο γήπεδο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022.

Το γήπεδο Education City Stadium απέσπασε την διεθνή αναγνώριση με την τελειότητά του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου σε γνώση του Politic.

Ο πρόεδρος της FIFA εξήρε την κατασκευή του εν λόγω γηπέδου.

Στην ομιλία του ο σεΐχης Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ- Τάνι Αμίρ του Κατάρ δήλωσε τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι σε όλο τον κόσμο, καθώς γιορτάζουμε την ολοκλήρωση του Education City Stadium, τον τρίτο χώρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, χαιρετίζουμε τους πρωταθλητές αυτών των καιρών:

το ιατρικό προσωπικό και όλο το προσωπικό των ομάδων που εργάζονται στην πρώτη γραμμή εναντίον του Covid-19, που έσωσαν τη ζωή πολλών ανθρώπων και τους έφεραν πίσω την ελπίδα.

Σας ευχαριστούμε και σας υποστηρίζουμε.

Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ανοίγει, μέσω του θάρρους, της αφοσίωσης και της ειλικρίνειάς σας, πιστεύουμε πραγματικά σε καλύτερες ημέρες που θα έρθουν, τις ημέρες που θα απολαύσουμε μαζί βλέποντας τα αστέρια του παιχνιδιού στα γήπεδά μας.

Το Κατάρ ανυπομονεί και είναι πιο ενθουσιασμένο από ποτέ για να καλωσορίσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο για ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο».

40.000 θέσεων

Το στάδιο  Education City Stadium κατασκευάστηκε στην περιοχή αλ Ραγιάν στην πρωτεύουσα Ντόχα κι έχει χωρητικότητα 40.000 θέσεων.

Loading