Φαν΄τ Σιπ: «Έχουμε πλάνο, χτίζουμε μία νέα ομάδα»

O Τζον Φαν΄τ Σιπ, μιλώντας με αφορμή το αυριανό (21:45/ΟAKA) τελευταίο  παιχνίδι της εθνικής μας για την προκριματική φάση του Euro 2020  με την Φινλανδία, που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη παρουσία της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, σαν δεύτερη από τον όμιλό μας, εξήγησε ότι «υπάρχει πλάνο και χτίζεται μία νέα ομαδα», δηλώνοντας ικανοποιημένος από την εξέλιξη του σχεδιασμού:

«Έχουμε ένα πλάνο, θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και αν κερδίσουμε θα είναι ένα μπόνους. Κοιτάμε την απόδοση της ομάδας, πιστεύω όμως ότι με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού είναι πιο εύκολο να φτάσουμε στη νίκη. Είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Όλα αυτά τα συστατικά θα μας βοηθήσουν να έχουμε μία καλή περίοδο για την εθνική ομάδα έτσι ώστε να είναι έτοιμη για τη νέα πρόκληση στο Nations League», είπε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός της εθνικής μας ομάδας

«Δουλεύουμε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Μέχρι τώρα έχουμε δει ότι κάνουμε καλά βήματα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε δύο θετικά αποτελέσματα. Μία καλή απόδοση δεν ισοδυναμεί πάντα με νίκη.  Αυτό που κοιτάμε είναι σε τι κατάσταση είναι η ομάδα σήμερα μετά από ένα εκτός έδρας παιχνίδι και ένα ταξίδι. Θα δω αν χρειάζεται να ανανεώσουμε κάποιους παίκτες. Αν όλοι είναι σε καλή κατάσταση ίσως επιλέξω και την ίδια ενδεκάδα. Θέλω και πάλι να έχουμε κατοχή της μπάλας και να παίζουμε στη γραμμή λαμβάνοντας πάντα υπόψιν ότι είναι καλή ομάδα», πρόσθεσε.

 

©Πηγή: amna.gr

Loading