Δυσαρέσκεια Οζίλ για τον αποκλεισμό του από τον Αρτέτα

Ο Μεσούτ Οζίλ έμεινε -όπως και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος- εκτός ομάδας για τους αγώνες της Premier League τη σεζόν 2020-21. Ο Οζίλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι τον Ιούνιο του 2021 με απολαβές 350.000 λίρες την εβδομάδα, δεν έχει παίξει στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αυτή την περίοδο. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έπαιξε τελευταία φορά με την Άρσεναλ τον Μάρτιο, είχε μείνει στις αρχές του μήνα εκτός λίστας και από την ομάδα για το Europa League.

«Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν είμαι στην ομάδα για την τρέχουσα σεζόν της Premier League. Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου μου το 2018, έδειξα την πίστη και την αφοσίωσή μου στον σύλλογο που αγαπώ, την Άρσεναλ και λυπάμαι που αυτό δεν έχει ανταπόδοση. Όπως μόλις ανακάλυψα, η αφοσίωση είναι δύσκολο να επιτευχθεί σήμερα. Πάντα προσπαθούσα να παραμένω θετικός από εβδομάδα σε εβδομάδα ότι υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψω στην ομάδα σύντομα ξανά. Γι’ αυτό έμεινα σιωπηλός μέχρι στιγμής», είπε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής.

Ο Οζίλ είπε ότι ήταν ευχαριστημένος με την απόδοσή του και την πρόοδο της ομάδας υπό τον προπονητή Αρτέτα, πριν από την καραντίνα της COVID-19 τον Μάρτιο, αλλά τα πράγματα άλλαξαν μετά την επανέναρξη της σεζόν τον Ιούνιο, με τον 33χρονο να μην αγωνίζεται έκτοτε.

Ο Αρτέτα δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η Άρσεναλ «εξελίσσεται» και ότι ο Οζίλ θα δυσκολευόταν να βρει θέση στην ομάδα, δημιουργώντας αμφιβολίες για το μέλλον του στο σύλλογο.

«Τι άλλο μπορώ να πω; Το Λονδίνο εξακολουθώ να το αισθάνομαι σπίτι μου. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να αρπάξω την ευκαιρία μου και να μην αφήσω την 8η σεζόν μου στην Άρσεναλ να τελειώσει έτσι», τόνισε.

Για να καταλήξει: «Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι αυτή η σκληρή απόφαση δεν θα αλλάξει τίποτα στο πώς σκέφτομαι. Θα συνεχίσω να προπονούμαι όσο καλύτερα μπορώ και όποτε μπορώ να χρησιμοποιώ τη φωνή μου για τη δικαιοσύνη, εναντίον της απανθρωπιάς».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ

©Πηγή: amna.gr

Loading