Τι απαντούν οι Antetokounbros, ο Αϊ-Γιώργης και ο Σλούκι Λουκ; (vd)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ανήρτησε βίντεο με δύο ακόμη ζευγάρια διεθνών να επιδίδονται σε… μπει δεν μπει, να απαντούν σε αστείες, αλλά και σοβαρές ερωτήσεις! Μετά τους παλιούς Μπουρούση vs Βασιλόπουλο, τους ωραίους Παπανικολάου vs Παπαπέτρου, σειρά παίρνουν ο σταρ της «επίσημης αγαπημένης», Γιάννης Αντετοκούνμπο σε διαγωνισμό με τον αδελφό του Θανάση και ο Αϊ-Γιώργης (Γιώργος Πρίντεζης) απέναντι στον Σλούκι Λουκ (Κώστα Σλούκα).

Ο Giannis απάντησε πως ο παίκτης της εθνικής που θα αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα ξυλάκια (chopsticks) στην Κίνα θα είναι ο… Βαγγέλης Μάντζαρης! «Είναι από το Περιστέρι… δεν ξέρει!» επεξήγησε την απάντησή του ο “Greek Freak” θέλοντας να αστειευτεί! Όταν όμως ρωτήθηκε ποιο στοιχείο θα έπαιρνε από τον εαυτό του, αλλά και τα τρία αδέλφια του (Θανάση, Κώστα και Άλεξ) για να δημιουργήσει τον τέλειο παίκτη, ο άσος των Μπακς είπε: «Από τον Θανάση θα έπαιρνα την αθλητικότητα, από τον Κώστα το πόσο σοβαρός είναι στην προπόνηση, από τον Άλεξ την τεχνική στο σουτ και από εμένα την εργατικότητα!»

Mε 5/5 τρίποντα, ο Γιώργος Πρίντεζης δεν άφησε τον Κώστα Σλούκα να πάρει ανάσα, καθώς μόνο ο γκαρντ της Φενερμπαχτσέ απαντούσε…!

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading