Συνεχίζεται η ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του τίτλου

Η ξέφρενη πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε με 2-0 στη Λαμία της τοπικής ομάδας για την 22η αγωνιστική της Super League, με τα γκολ των Πέλκα στο 56′ και Μαουρίτσιο στο 61′ με… κεφαλιές. Ο ΠΑΟΚ, πλέον, μετρά 12 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μιας και τελευταία φορά έχασε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ με 1-0 στις 5 Νοεμβρίου 2017.

Με τέρμα του Χατζηισαΐα στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 22η αγωνιστική της Super League και έφθασε τους 42 βαθμούς (4ος). Οι γηπεδούχοι, που αγνοούν τη νίκη για πέντε συνεχή παιχνίδια, βρίσκονται στην 7η θέση με 28 βαθμούς.

Η Κέρκυρα αναδείχθηκε νικήτρια στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 22η αγωνιστική της Super League και παρέμεινε «ζωντανή» στη «μάχη» της παραμονής στην κατηγορία. Οι «Φαίακες» επικράτησαν 2-0 στην έδρα τους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με το αυτογκόλ του Τσόβιτς στο 40΄, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρόλε, και το γκολ του Επστάιν στο 68΄.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading