Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπαρτσελόνα

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται η La Liga στην Ισπανία, με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα να δοκιμάζεται στην έδρας της Ουέσκα και η Ρεάλ εκτός έδρας με την Λεγκανιές.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΛΑΒΕΣ

Η Εσπανιόλ προέρχεται από μεγάλη νίκη με 1-2 στην έδρα της Χιρόνα. Η Αλαβές παρέμεινε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Λεγκανιές. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL

ΟΥΕΣΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εντός έδρας η ουραγός του πρωταθλήματος έχει απολογισμό τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-0 στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΘΕΛΤΑ

Ήττα στο Καμπ Νου για την Ατλέτικο με 2-0. Στη Μαδρίτη μετράει φέτος δώδεκα νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η Θέλτα νίκησε με ανατροπή (3-1) την Σοσιεδάδ. Η επιλογή είναι: Νίκη και OVER 2.5 ΓΚΟΛ για Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΕΤΙΣ

Στο γήπεδό της η Σεβίλλη έχει εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Μπέτις προσπαθεί εκτός έδρας να συγκεντρώσει πολύτιμους βαθμούς που θα της επιτρέψουν να παραμείνει στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΧΕΤΑΦΕ

Εντός έδρας η Βαγιαδολίδ έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Εκτός έδρας η Χετάφε έχει τέσσερεις νίκες, δέκα(!) ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι:OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Ήττα με 1-0 από την Χετάφε για την Μπιλμπάο. Η Ραγιο Βαγιεκάνο νίκησε την Βαλένθια με 2-0. Εκτός έδρας πάντως έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και 11 ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΕΙΜΠΑΡ

Πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες είναι ο εντός έδρας απολογισμός της Σοσιεδάδ. Μακριά από το γήπεδό της η Εϊμπάρ μια νίκη, επτά ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Σοσιεδάδ.

ΧΙΡΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Χιρόνα γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει τη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα με δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Μακριά από το γήπεδο της η Βιγιαρεάλ έχει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΛΟΛ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ

Στο Μεστάγια η Βαλένθια έχει πέντε νίκες, δέκα(!) ισοπαλίες και μια ήττα. Εκτός έδρας η Λεβάντε έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή ειναι: Νίκη για την Βαλένθια.

ΛΕΓΚΑΝΙΕΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εντός έδρας η Λεγκανιές έχει επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Μακριά από το Μπερναμπέου η Ρεάλ έχει απολογισμό οκτω νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Ρεάλ Μαδρίτης και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading