Ρεάλ – Μπαρτσελόνα: Το πραγματικό El Classico!

Πρόκειται για το ντέρμπι που «κόβει» τις ανάσες των ποδοσφαιρόφιλων ανά τον κόσμο. Η Ρεάλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, στην τελευταία της ευκαιρία να προσεγγίσει τους «Μπλαουγκράνα» στην κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια στιγμή, καραδοκεί η Ατλέτικο Μαδρίτης που δοκιμάζεται στην έδρα της Σοσιεδάδ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Είναι το απόλυτο ντέρμπι της Ισπανίας, ανάμεσα σε δυο ομάδες που αναμένεται να προσελκύσουν τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη. Η Ρεάλ διένυε περίοδο φορμαρίσματος με εξαίρεση την ήττα από την Χιρόνα με 1-2. Προέρχεται από νίκη με 1-2 στο Λεβάντε, αλλά μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 0-3 από την Μπάρτσα, στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Στο Μπερναμπέου έχει απώλειες, καθώς μετρά οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η Μπαρτσελόνα είναι σε καλή φόρμα έχοντας στους τελευταίους δέκα αγώνες στο πρωτάθλημα οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες. Αναμένεται να υπάρξουν αρκετά γκολ. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη Μπαρτσελόνα και OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΧΙΡΟΝΑ

Ήττα για τη Ράγιο με 2-1 από τη Χετάφε (4η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα). Στην έδρα της έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Χιρόνα έχει ανάγκη τους βαθμούς της νίκης καθώς έμεινε ισόπαλη (0-0) με τη Σοσιεδάδ. Μακριά από το γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Νέα ισοπαλία για την Εσπανιόλ, αυτήν τη φορά με την Ουέσκα. Στη Βαρκελώνη έχει επτά νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Σκοράρει εύκολα, αλλά έχει αδυναμίες στην άμυνα. Η Βαγιαδολίδ έχασε με 0-2 από την Μπέτις. Μακριά από το γήπεδό της δείχνει να είναι δυνατή, έχοντας τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Εσπανιόλ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΛΑΒΕΣ

Ήττα για τη Βιγιαρεάλ με 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύσκολα κερδίζει στο γήπεδό της και για αυτό έχει απολογισμό δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Αλαβές έμεινε στην ισοπαλία 0-0 με τη Θέλτα. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΟΥΕΣΚΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Εσπανιόλ για την Ουέσκα. Στην έδρα της έχει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Σεβίλλη πάλεψε, όμως ηττήθηκε με 2-4 από την Μπαρτσελόνα. Είναι επιθετική ομάδα που βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Δεν έχει νίκη μακριά από το γήπεδό της στους τελευταίους πέντε αγώνες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Σεβίλλη.

ΕΪΜΠΑΡ – ΘΕΛΤΑ

Ήττα με 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την Εϊμπάρ. Πολύ δυνατή εντός έδρας αφού δεν έχει ήττα στους τελευταίους έξι αγώνες. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες, Η Θέλτα απέσπασε ισοπαλία με 0-0 από την Αλαβές. Παλεύει για την παραμονή της. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΜΠΕΤΙΣ – ΧΕΤΑΦΕ

Η Μπέτις επικράτησε εκτός έδρας με 0-2 επί της Βαγιαδολίδ. Στο γήπεδό της έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Εξαιρετική φέτος η Χετάφε νίκησε και τη Ράγιο με 2-1. Μακριά από το γήπεδό της έχει εξίσου καλή δυναμική με τρεις νίκες, οκτώ (!) ισοπαλίες και δυο ήττες. Θα είναι μια αναμέτρηση που θα σημειωθεί γκολ. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νέα ισοπαλία για τη Σοσιεδάδ με 0-0, αυτήν τη φορά με αντίπαλο τη Χιρόνα. Παραμένει χωρίς ήττα στους τελευταίους πέντε αγώνες. Στο γήπεδό της έχει αδυναμίες, αφού έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Ατλέτικο νίκησε με 2-0 τη Βιγιαρεάλ. Μακριά από τη Μαδρίτη έχει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Ακόμα μια ισοπαλία για τη Βαλένθια, αυτήν τη φορά κόντρα στη Λεγκανές με 1-1. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (15) και δεν αποκλείεται να εξασφαλίσει ακόμα μια. Στην έδρα της έχει τρεις νίκες, εννιά ισοπαλίες και μια ήττα. Η Αθλέτικ επικράτησε με 1-0 της Εϊμπάρ. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

Loading