Ο Τέβες τραυματίστηκε σε αγώνα που διεξήχθη στη φυλακή

Μπορεί να έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Μπορεί τα τάκλιν των αντιπάλων να τον έχουν αφήσει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, όμως στη φυλακή όταν παίζουν ποδόσφαιρο δεν αστειεύονται. Κάπως έτσι αποκόμισε έναν τραυματισμό και ο γνωστός επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Τέβες.

Ο «Απάτσι» όπως είναι το προσωνύμιό του, βρέθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα Bouwer στην επαρχία της Κόρδοβα, όπου εκτίει ποινή 16 ετών, ο 31χρονος αδελφός του, Χουάν Αλμπέρτο Μαρτίνες, ο οποίος έχει εκτίσει το μισό της ποινής για μια ληστεία. Αυτός ήταν που διοργάνωσε και ένα φιλικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ φυλακισμένων με προσκεκλημένο τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Το φιλικό πάντως -σύμφωνα με την Clarin – αν και είχε διάρκεια μόλις 20 λεπτά δεν εξελίχθηκε καλά για τον Τέβες ο οποίος σε μονομαχία διεκδίκησης της μπάλας υπέστη μυικό τραυματισμό. Σήμερα, θα υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και να εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Loading