Ισπανία: Προβάδισμα στη Σεβίλλη για την έξοδο στο CL

Με την Μπαρτσελόνα να είναι πρωταθλήτρια, η Σεβίλλη και η Χετάφε κοντράρονται για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου. Για μια θέση στο Europa League μάχονται Μπιλμπάο και Αλαβές.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Μόνο νίκη χρειάζεται η Σεβίλλη για να κρατά στα χέρια της την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Η Λεγκανές έμεινε στο 0-0 με τη Θέλτα και αγνοεί τη νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες πρωταθλήματος. Η επιλογ;h είναι: Νίκη για τη Σεβίλλη.

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Στην έδρα της η Λεβάντε έχει απολογισμό πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Ράγιο προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Εσπανιόλ στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 1-1 απέναντι στην Μπέτις. Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Βαγιαδολίδ με 1-0 «τρέχοντας» ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΛΑΒΕΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η Αλαβές δεν έχει νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες και διεκδικεί μια θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου. Η Σοσιεδάδ νίκησε 2-1 τη Χετάφε, ενώ εκτός έδρας δεν έχει νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Αλαβές.

ΘΕΛΤΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εντός έδρας η Θέλτα έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Λεβάντε και το εμφατικό 3-0 επί της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΧΕΤΑΦΕ – ΧΙΡΟΝΑ

Η Χετάφε χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League. Η Χιρόνα δίνει μάχη προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΕΪΜΠΑΡ – ΜΠΕΤΙΣ

Εντός έδρας η Εϊμπάρ έχει απολογισμό οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Μπέτις ήρθε ισόπαλη με 1-1 επί της Εσπανιόλ, ενώ μετράει τέσσερις συνεχόμενές εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Στο Μπερναμπέου η «Βασίλισσα» έχει δώδεκα νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες και προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Η Βιγιαρεάλ ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Νίκη παραμονής χρειάζεται η Βαγιαδολίδ καθώς έχασε με 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπιλμπάο θέλει νίκη για να αγωνιστεί στο Europa League. Η επιλογή είναι: Νίκη για Βαγιαδολίδ.

ΟΥΕΣΚΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Υποβιβασμένη αλλά αήττητη για πέντε αγωνιστικές η Ουέσκα που πήρε ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Ήττα για τη Βαλένθια με 0-1 από την Εϊμπάρ. Εκτός έδρας έχει έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Την Πέμπτη ηττήθηκε 3-1 από την Άρσεναλ, στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Europa League. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Βαλένθια.

Loading