Ισπανία: Πολλά γκολ στο Καμπ Νου

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί η 33η αγωνιστική στην Ισπανία. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την πάντα επικίνδυνη Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Μπαρτσελόνα τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εϊμπάρ.

ΑΛΑΒΕΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Ήττα από την Αλαβές στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ με 2-1. Στο γήπεδό της έχει έξι νίκες, επτά ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Βαγιαδολίδ αγνοεί τη νίκη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες. Μακριά από το γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Αλαβές.

ΘΕΛΤΑ – ΧΙΡΟΝΑ

Στο γήπεδό της η Θέλτα έχει απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Χιρόνα γνώρισε τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΕΪΜΠΑΡ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Εϊμπάρ έχει απολογισμό στην έδρα της οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 2-0 τη Θέλτα, χωρίς να συναντήσει δυσκολίες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΟΥΕΣΚΑ

Εντός έδρας η μαχητική Ράγιο έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Η Ουέσκα απέσπασε ισοπαλία με 0-0 από την Μπαρτσελόνα. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι έχουν δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Στο Καμπ Νου η Μπαρτσελόνα μετρά δώδεκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η Σοσιεδάδ ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Εϊμπάρ. Μακριά από την έδρα της έχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL και OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ μετρά έντεκα νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε με 3-2 τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Μακριά από το Μπιλμπάο έχει τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Στο γήπεδό της η Χετάφε έχει εννιά νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Κόντρα στην Μπέτις η Σεβίλλη πέτυχε τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Σημαντική νίκη για τη Βιγιαρεάλ με 0-1 στη Χιρόνα, που τη βοηθά να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Λεγκανές μακριά από την έδρα της, έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Βιγιαρεάλ.

ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Εντός έδρας η Μπέτις μετρά επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Βαλένθια νίκησε με 3-1 τη Λεβάντε. Μακριά από την έδρα της έχει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

Loading