Ισπανία: Δεν ανησυχεί η Μπαρτσελόνα

Άλλη μια νίκη προ των πυλών για την Μπαρτσελόνα στο τοπικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ. Δύσκολη αποστολή για την Ατλέτικο Μαδρίτης, εκτός έδρας, με τη φορμαρισμένη Αλαβές. Λογικά, δεν θα δυσκολευτεί η Ρέαλ Μαδρίτης απέναντι στην Ουέσκα.

ΧΙΡΟΝΑ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Στο γήπεδό της η Χιρόνα έχει δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΧΕΤΑΦΕ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Συνέχισε το αήττητο σερί της η Χετάφε παίρνοντας ισοπαλία 0-0 με τη Βαλένθια και έχοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό της. Η Λεγκανές έχασε με 0-2 από τη Χιρόνα. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για Χετάφε.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Το ντέρμπι της Βαρκελώνης. Η Μπαρτσελόνα μετρά έξι διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Η Εσπανιόλ προέρχεται από ήττα από τη Σεβίλλη με 0-1. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, έξι ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΘΕΛΤΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για τη Θέλτα με 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από νίκη με 3-1 κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΑΛΑΒΕΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Αλαβές είναι αήττητη για επτά αγωνιστικές. Η Ατλέτικο γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μακριά από τη Μαδρίτη έχει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΟΥΕΣΚΑ

Εύκολη νίκη με 2-0 για τη Ρέαλ Μαδρίτης με αντίπαλο τη Θέλτα. Στο Μπερναμπέου έχει εννέα νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η Ουέσκα έχασε με 1-3 από την Αλαβές και έχει μακριά από το γήπεδό της δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και εννέα ήττες. Επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΠΕΤΙΣ

Ήττα από τη Βιγιαρεάλ με 3-1 για τη Ράγιο, η οποία μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Η Μπέτις έχασε με 1-4 από την Μπαρτσελόνα. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μπέτις.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Στην έδρα της η Σεβίλλη είναι αρκετά δυνατή έχοντας οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Είναι αποτελεσματική και σκοράρει εύκολα, τουλάχιστον εντός έδρας. Η Βαλένθια είναι «κολλημένη» με την ισοπαλία και πήρε ακόμα μια από τη Χετάφε με 0-0. Η επιλογή είναι: Νίκη για τη Σεβίλλη.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Νίκη (μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες) γα τη Βαγιαδολίδ με 1-2 κόντρα στην Εϊμπάρ. Η Σοσιεδάδ παραχώρησε ισοπαλία στη Λεβάντε με 1-1. Αποδίδει καλά εκτός έδρας έχοντας πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη γα τη Σοσιεδαδ.

Loading