Ισπανία: Εύκολη αποστολή για την Μπαρτσελόνα

Δεν θα δυσκολευτεί η Μπαρτσελόνα να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, καθώς υποδέχεται τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Η Ατλέτικο ξέφυγε από τη Ρεάλ και δεν θέλει να έχει απώλειες στον αγώνα με την Λεγκανές. Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βαγιαδολίδ και το… σοκ του αποκλεισμού από τον Άγιαξ στο Champions League.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Ήττα με 2-0 από τη Βαλένθια για την Αθλέτικ η οποία στο Μπιλμπάο έχει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Είναι μαχητική στο γήπεδό της και δύσκολα χάνει. Η Εσπανιόλ διανύει περίοδο φόρμας. Προέρχεται από νίκη με 3-1 επί της Βαγιαδολίδ και παραμένει πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα. Μακριά από τη Βαρκελώνη μετρά μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΕΓΚΑΝΕΣ

Σημαντική νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης με 0-2 στην έδρα της Σοσιεδάδ. Στη Μαδρίτη έχει δέκα νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Είναι η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας σε εντός έδρας αγώνες. Η Λεγκανές πήρε σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στη Λεβάντε. Εκτός έδρας δεν είναι αποτελεσματική έχοντας δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ατλέτικο και UNDER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Νίκη με 0-1 στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ Μαδρίτης για την Μπαρτσελόνα. Συνεχίζει να είναι σε καλή κατάσταση και στο Καμπ Νου έχει απολογισμό εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Ράγιο Βαγιεκάνο έχασε με 0-2 από τη Χιρόνα και έχει πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Μακριά από την έδρα της μετρά τρεις νίκες, μια ισοπαλία και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μπαρτσελόνα και OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΧΕΤΑΦΕ – ΟΥΕΣΚΑ

Νέα νίκη για τη Χετάφε με 1-2 εκτός έδρας επί της Μπέτις, τρέχοντας ένα αήττητο σερί επτά αγωνιστικών. Στο γήπεδό της έχει επτά νίκες μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η Ουέσκα πήρε μεγάλη νίκη στο φινάλε από τη Σεβίλλη με 2-1. Μακριά από την έδρα της έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Χετάφε.

ΘΕΛΤΑ – ΜΠΕΤΙΣ

Ήττα με 1-0 από την Εϊμπάρ για τη Θέλτα. Στο γήπεδό της έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ήττα για την Μπέτις με 1-2 από τη Χετάφε. Εκτός έδρας είναι αποτελεσματική έχοντας τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΧΙΡΟΝΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Νίκη για τη Χιρόνα με 0-2 στην έδρα της Ράγιο. Εντός έδρας όμως είναι εξαιρετικά αδύναμη και έχει τη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας με δυο νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Βαλένθια νίκησε με 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (15). Εκτός έδρας έχει απολογισμό τρεις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Ήττα με 1-0 από τη Λεγκανές για τη Λεβάντε. Στο γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Βιγιαρεάλ παλεύει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 1-2 από την Αλαβές. Μακριά από την έδρα της έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας στους τελευταίους επτά αγώνες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Βιγιαρεάλ.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Ήττα στο φινάλε για τη Σεβίλλη με 2-1 από την Ουέσκα. Στο γήπεδό της έχει έως τώρα επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Σοσιεδάδ ηττήθηκε με 0-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκτός έδρας μετράει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Βαγιαδολίδ, αυτήν τη φορά με 3-1 από την Εσπανιόλ. Στο γήπεδό της έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Ρεάλ έχασε με 0-1 από την Μπαρτσελόνα, ενώ μεσοβδόμαδα διασύρθηκε από τον Άγιαξ με 1-4 και αποχαιρέτισε το Champions League. Μακριά από τη Μαδρίτη έχει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ και νίκη για τη Ρεάλ.

Loading