Επικό αυτογκόλ στο 94′ και τέζα το Μαρόκο (vid)

Ο Αζίζ Μπουχαντούζ πέτυχε το παρθενικό του γκολ σε τελική φάση Μουντιάλ. Έλα όμως που το πέτυχε σε λάθος εστία…

Ο επιθετικός της Ζανκτ Πάουλι και της εθνικής ομάδας του Μαρόκο, με μια άπιαστη κεφαλιά «σκότωσε» την χώρα του στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στο Ιράν και είδε τις ελπίδες της ομάδας του για πρόκριση στην επόμενη φάση να «εξανεμίζονται» από σήμερα.

Σε ένα ματς που φαινόταν πως γκολ δεν θα μπει… ποτέ, ήρθε ο 31χρονος άσος του Μαρόκο, ο οποίος είχε περάσει και ως αλλαγή λίγο νωρίτερα στον αγώνα, για να δώσει την νίκη στο Ιράν με την φοβερή αυτήν κεφαλιά, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της ομάδας του.

Το Ιράν είχε στην σύνθεσή του και τους τρεις παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, Μασούντ, Ανσαριφάρντ και Χατζησαφί και μπορεί πλέον να ελπίζει σε μια σπουδαία έκπληξη στην συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μαρόκο (Ερβέ Ρενάρ): Ελ Κατζούι, Ασράφ Χακίμι, Μπενάτια, Σάις, Ζίγιεκ, Ελ Αχμαντί, Μπελχαντά, Μπουσουφά, Ν. Αμραμπάτ (76′ Σ. Αμραμπάτ), Χαρίτ (82′ Ντα Κόστα), Ελ Κααμπί (77′ Μπουχαντούζ)

Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Τσέσμι, Πουραλιγκαντζί, Ρεζαεγιάν, Μασούντ (67′ Ταρέμι), Εμπραχίμι (79′ Μονταζερί), Αμίρι, Ανσαριφάρντ, Αλιρεζά (84′ Γκόντος), Αζμούν

Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Πηγή: Arena FM

Loading