Επεισόδια, δακρυγόνα και οριστική διακοπή στο ντέρμπι

Επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών του «τριφυλλιού» και της αστυνομίας, έλαβαν χώρα λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Μάλιστα, έπεσαν δακρυγόνα έξω από τη θύρα των οργανωμένων, με τους φίλους των «πράσινων» να μετακινούνται από τις θέσεις τους αφού δεν μπορούν να αναπνεύσουν.

Οριστική διακοπή

H διακοπή στο ματς είναι και οριστική, αφού ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έφυγε από το γήπεδο και η εικόνα του σταδίου δεν άρεσε στον Φριτζ.

Ο Γερμανός διαιτητής βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με τους βοηθούς του και μετά τη “βόλτα” του έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί το ματς.

Το ζήτημα πια για τον Παναθηναϊκό, είναι το θα γραφτεί στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση των παρατηρητών. Αν και μετά την οριστική διακοπή του ματς, η βαριά καμπάνα είναι δεδομένη.

Επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού

Νωρίτερα και πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά στην αναμέτρηση, οπαδοί του Παναθηναϊκού «μπούκαραν» στο γήπεδο, διέσχισαν ανενόχλητοι το ταρτάν και έφτασαν μέχρι τον πάγκο που κάθονταν οι συνοδοί της αποστολής του Ολυμπιακού αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Φρανσουά Μοντεστό.

Με την γρήγορη παρέμβαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αλλά και αυτή των αστυνομικών δυνάμεων, οι «πράσινοι» οπαδοί απομακρύνθηκαν, ενώ και οι παίκτες της ομάδας πήγαν στο σημείο για να τους διώξουν.

Μετά από περίπου οκτώ λεπτά, πάντως, που το παιχνίδι διακόπηκε, ξεκίνησε ξανά.

Loading