Δοκιμασία στη Σεβίλλη για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα οδεύει προς ακόμα ένα πρωτάθλημα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά θα πρέπει να περάσει πρώτα από τη Σεβίλλη. Η Ατλέτικο υποδέχεται στην έδρα της τη Βιγιαρεάλ η οποία παλεύει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Η Ρεάλ δοκιμάζεται στο Λεβάντε.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΟΥΕΣΚΑ

Η Εσπανιόλ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Βαλένθια, με 0-0. Στη Βαρκελώνη δεν έχει ισοπαλία, μετρώντας επτά νίκες και τέσσερις ήττες. Η Ουέσκα έχασε με 0-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μακριά από το γήπεδό της έχει να επιδείξει μόλις δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Εσπανιόλ.

ΧΕΤΑΦΕ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Σε τροχιά Champions League κινείται η Χετάφε, παρόλα αυτά ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Εϊμπάρ. Στο γήπεδό της έχει έξι νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Σκοράρει συχνά και εύκολα. Η Ράγιο πάλεψε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά ηττήθηκε με 0-1. Μακριά από το γήπεδό της έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Χετάφε.

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Σεβίλλη προέρχεται από βαριά ήττα με 3-0 από τη Βιγιαρεάλ. Στην έδρα της μετράει οκτώ νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η Μπαρτσελόνα νίκησε δύσκολα 1-0 τη Βαγιαδολίδ. Μακριά από τη Βαρκελώνη έχει πετύχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η επιλογή μπορεί να είναι: Goal/goal και νίκη για Μπαρτσελόνα.

ΑΛΑΒΕΣ – ΘΕΛΤΑ

Ισοπαλία 1-1 για την Αλαβές κόντρα στην Μπέτις. Στο γήπεδό της έχει θετικό πρόσημο με έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Η Θέλτα έχασε με 1-4 από τη Λεβάντε και έχει μπλέξει σε περιπέτειες. Μακριά από την έδρα της έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Αλαβές.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Ατλέτικο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ράγιο με 1-0 αλλά δεν έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Στη Μαδρίτη έχει απολογισμό εννιά νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Η Βιγιαρεάλ, από την πλευρά της, πήρε σημαντική νίκη με 3-0 κόντρα στη Σεβίλλη και συνεχίζει την προσπάθεια να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ατλέτικο και OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Λεγκανές έχασε εκτός έδρας 3-0 από τη Σοσιεδάδ. Όταν αγωνίζεται όμως στο γήπεδό της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο έχοντας πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Ισοπαλία για τη Βαλένθια (ακόμα μια) την προηγούμενη αγωνιστική, αυτήν τη φορά με την Εσπανιόλ (0-0). Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΕΪΜΠΑΡ

Με το «διπλό» επέστρεψε η Μπιλμπάο από την Ουέσκα, επικρατώντας με 0-1. Μεταμορφώνεται προς το καλύτερο όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της όπου έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Εϊμπάρ έμεινε στο 2-2 κόντρα στη Χετάφε, παραμένοντας αήττητη για έξι αγωνιστικές. Εκτός έδρας έχει μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

ΧΙΡΟΝΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Απίστευτη νίκη για τη Χιρόνα με 1-2 μέσα στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ. Κέρδισε το «τρίποντο» μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Στο γήπεδό της έχει δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Νίκη με 3-0 για τη Σοσιεδάδ κόντρα στην Λεγκανές την προηγούμενη αγωνιστική. Μακριά από την έδρα της είναι πιο δυνατή, αφού έχει πετύχει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Goal/goal.

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θριαμβευτική νίκη για τη Λέβαντε με 1-4 στη έδρα της Θέλτα. Στο γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Ρεάλ γνώρισε απρόσμενη ήττα με 1-2 από τη Χιρόνα στο γήπεδό της. Μακριά από τη Μαδρίτη έχει έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ρεάλ Μαδρίτης και OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

Loading