Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου!

Τρεις παίκτες από διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, είναι οι υποψήφιοι για τα Globe Soccer Awards.

Στις 3 Ιανουαρίου στο Ντουμπάι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου παίκτης της χρονιάς είναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Γιουβέντους, ο Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Κιλιάν Μπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι δύο τελευταίοι οδήγησαν την Εθνική Γαλλίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ενώ ο Ρονάλντο την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του τρίτου σερί Champions League.

Για τους προπονητές

Σε ό,τι αφορά τους προπονητές, τον τίτλο του κορυφαίου διεκδικούν, ο Γάλλος ομοσπονδιακός, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο συμπατριώτης του, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος οδήγησε τους «μερένχες» για τρίτη διαδοχική σεζόν στην κορυφή της Ευρώπης, ο Αργεντινός Ντιέγκο Σιμεόνε, για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Γερμανός Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος οδήγησε την Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League και ο Ιταλός Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που έχει καταστήσει την Γιουβέντους …μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Δείτε επίσης: Ινφαντίνο: «Δεν απείλησα κανέναν για το Ρίβερ – Μπόκα»

Loading