Από τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ευαγγέλου, στο «αίσθημα αηδίας»

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του για τη διαιτησία μετά το τέλος των αγώνων του ΟΣΦΠ, ο αντιπρόεδρός του, Σ. Θεοδωρίδης, δήλωσε αηδιασμένος από τους διαιτητές, προφανώς αναφερόμενος στη φάση που ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στον πρώτο γύρο, μετά τη λήξη του αγώνα Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-4 και με τον Πανιώνιος να βράζει, ο Θεοδωρίδης είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για τη διαιτησία του Ευαγγέλου λέγοντας ότι «ήταν η καλύτερη διαιτησία που έχει παίξει τον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά όσα είχε πει στην κάμερα της Nova ο Σάββας Θεοδωρίδης

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και όπως εξελίχθηκε ο αγώνας χάσαμε μετά την ισοφάριση τρία τέσσερα γκολ και ένα ματς που έπρεπε να το καθαρίσουμε από το πρώτο ημίχρονο το κάναμε δύσκολο. Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός αλλά αν φας στο δεύτερο λεπτό γκολ, ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί, προσέχαμε γιατί είχαμε και μία κίτρινη του Οφόε και γι’ αυτό δεν έκανε πολύ σωστά αλλαγή ο προπονητής. Μπάλα είναι, στο τέλος ο Πανιώνιος ισοφάρισε, είναι και τα δύο πέναλτι, ίσως αυτό το φάουλ που έδωσε στο τέλος να μην ήταν. Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήταν πέναλτι και τα δύο. Κανένας δεν μπορεί να πει τίποτα για τον διαιτητή, αμφιβάλω αν άλλος διαιτητής θα τελείωνε το σημερινό παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα, περίμενα αυτό το ματς πως και πως, ο Ολυμπιακός θα ανέβει αλλά θέλει δουλειά. Θα τα καταφέρουμε. Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά.

Διαβάστε τι είπε χθες…

«Αηδίασα σήμερα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει, ο παρατηρητής διαιτησίας με φώναξε ενώπιον των διαιτητών και είπε πως δεν ήταν πέναλτι του Παναθηναϊκού. Οι διαιτητές ήταν επιφυλακτικοί αλλά εκ των προτέρων μου ζήτησαν συγγνώμη αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, από τα πέντε εκατομμύρια φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Μου συμβαίνει πρώτη φορά αυτό, τους συγχαίρω, το παραδέχθηκαν ενώπιον των παρατηρητών της Σούπερ Λιγκ. Η συμπεριφορά τους με εξέπληξε. Θα είναι καλό να συνεχιστεί αυτή η ιστορία και να αποδοθούν τα νόμιμα, να δουν όλοι ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα. Όφειλα να το φέρω στη δημοσιότητα.

Θα δουν οι διαιτητές και όπως μου είπαν θα έρθουν να ζητήσουν συγγνώμη, μου είπαν πως δεν έχουν δικαίωμα να μιλήσουμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Πιστεύω και το είπα, πως δεν υπήρχε πέναλτι, είναι έξω από τη μεγάλη περιοχή», τόνισε στη Nova, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού.

Loading