Αναταράξεις στα θεμέλια της Eurolegue

Μετά τα όσα συνέβησαν στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με την αρχική πεντάδα του Παναθηναϊκού, να μην βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου για την παρουσίαση πριν από το παιχνίδι με την Μπασκόνια, άλλη μια αντίδραση ήρθε να προστεθεί στις αναταράξεις που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στα θεμέλια της Euroleague.

Η αντίδραση αυτή ήρθε από τους φίλους της Ζαλγκίρις Κάουνας στο «Zalgirio Arena» όταν πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τη Χίμκι, οι φίλοι της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιος αποδοκίμασαν έντονα τον ύμνο της διοργάνωσης!

Και δεν μιλάμε για μερικούς εκατοντάδες ανθρώπους, αλλά για 17.000 φίλους της Λιθουανικής ομάδας οι φωνές των οποίων κάλυψαν τον ήχο από τα μεγάφωνα του κλειστού.

Νερό στο κρασί της

Το περιστατικό αυτό, έρχεται τη στιγμή που οι φωνές εναντίον της διοργανώτριας αρχής πληθαίνουν και τα πρώτα ρήγματά αρχίζουν να φαίνονται.

Το πώς θα διαχειριστούν αυτή την κρίση, ο Τζόρντι Μπερτομέου και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης παραμένει ακόμη άγνωστο, ωστόσο για να αλλάξουν το κλίμα θα πρέπει να ρίξουν πολύ νερό στο κρασί τους.

Loading