“Έκρυψε” τη μπάλα ο Ολυμπιακός, 5-0 τον ΠΑΣ

Υπό το βλέμμα του Γιάγια Τουρέ, ένας απολαυστικός Ολυμπιακός σκόρπισε 5-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε στο 2Χ2 στο πρωτάθλημα με νέο ρεσιτάλ από το δίδυμο Φορτούνη – Ποντένσε!

Ο Ολυμπιακός, παρουσία του νέου μεταγραφικού του αποκτήματος Γιάγια Τουρέ, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατήσει με 5-0 και να σημειώσει τη 2η νίκη στη Super League.

Ο Ελαμπντελαουί στο 33′ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Φορτούνης στο 41΄με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 55′ ο Ποντένσε έκανε το 3-0, ο Γκερέρο με εκπληκτικό τρόπο στο 90′ το 4-0 και ο Μεριά στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Οι “ερυθρόλευκοι” στο 46′ είχαν δοκάρι με τον Φετφατζίδη, ενώ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 75′ με τον Μυστακίδη.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς (57′ Μιράντα), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (74′ Νάτχο), Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (71′ Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε, Γκερέρο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κακούμπα, Κάστρο, Λίλα (77′ Σιόντης), Νικολιάς (74′ Βιντάλ), Κούζικ, Ξύδας (34′ λ.τρ. Μυστακίδης), Κρίζμαν.

Διαιτητής: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριά)

Loading