«Άσχημα» τα νέα για τον ΠΑΟΚ – Εκτός 7 με 10 μέρες ο Πέλκας

Ακόμη μία απουσία καλείται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη, καθώς εκτός από τον Μαουρίσιο και ο Δημήτρης Πέλκας θεωρείται αμφίβολος.

Ο άσος του Δικεφάλου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το μεσημέρι της Τέταρτης (12.10) προκειμένου να διαπιστωθεί ο τραυματισμός του στο ισχίο.

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο διεθνής μέσος έχει θλάση πρώτου βαθμού στους στροφείς μύες του ισχίου και η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις αναμένεται να διαρκέσει 7-10 μέρες.

Πρώτα ο Μαουρίσιο…

Μετά τον Μαουρίσιο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί μια ακόμη σημαντική απουσία, αυτήν του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από την Εθνική ομάδα και -μάλιστα- σε ένα σημείο που είχε δεχθεί χτύπημα και στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, ο άσος του Δικεφάλου θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Άρη καθώς και αυτά που ακολουθούν με Βίντι και Παναθηναϊκό, αν και δεν αποκλείεται να προλάβει οριακά την αναμέτρηση με τους «πράσινους» δεδομένου πως άμεσα θα σηκώσει μανίκια προκειμένου να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Δείτε επίσης: Super League: Αλλαγή της ημέρας του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός θέλει η αστυνομία

Loading