Άρης: Πρόβλημα με Ντιγκινί

Ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού ήταν το “ενθύμιο” που αποκόμισε ο Νικολά Ντιγκινί από την αναμέτρηση με τη Μόλντε, στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρο του Europa League. 

Ο Γάλλος επιθετικός δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο φιλικό του Σαββάτου (17/8, 18:30) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στο “Δημήτρης Κοντικάκης” ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Φραν Βέλεθ. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο παιχνίδι του “Aker Stadion” και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και υπολογίζεται πως θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς σε περίπου 15 ημέρες.

Όσοι από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές έπαιξαν απέναντι στη Μόλντε, ακολούθησαν σήμερα Παρασκευή πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Αξίζει να αναφερθεί πως στο παιχνίδι απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για το χαμό ενός οπαδού της ομάδας. Για τους παίκτες που δεν θα χρησιμοποιηθούν στο φιλικό στο γήπεδο του Ευόσμου, υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενώ για την Κυριακή και τη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί διήμερο ρεπό.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading