Τζήλος: «Θα μιλήσω όταν σταθώ στα πόδια μου» (vd)

«Θα μιλήσω όταν σταθώ στα πόδια μου» ήταν οι πρώτες δηλώσεις που πραγματοποίησε ο Θανάσης Τζήλος μετά την επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Λάρισα.

Σήμερα το πρωί ο διεθνής διαιτητής πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας να κάνει επανεξέταση και στις πρώτες δηλώσεις του είπε ότι πλησιάζει η ώρα που θα μιλήσει για την επίθεση που δέχθηκε.

Τα υπονοούμενα

Μιλώντας στο Open TV, ο Θεσσαλός ρέφερι, τόνισε ότι «μόλις γίνω καλά, θα μιλήσω για όλους και για όλα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του.

«Δεν θα ήθελε να περάσει προς τα έξω η εικόνα ενός στραπατσαρισμένου ανθρώπου, για να μην νομίζουν ότι κέρδισαν» λέει ο Θανάσης Τζήλος, που είναι αποφασισμένος να σταθεί στα πόδια του και να επιστρέψει.

Οι Αρχές, έχουν πάρει κατάθεση από τον 35χρονο διεθνή διαιτητή, ο οποίος δίνει και συμπληρωματικές καταθέσεις, που συνθέτουν τον φάκελο της υπόθεσης.

Μιλώντας μεταξύ άλλων και στο περιβάλλον του, αλλά και σε στελέχη της ΕΠΣ Λάρισας τόνιζε ότι δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει τη διαιτησία, αλλά κι ότι θα προσπαθήσει να προλάβει τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών στο σεμινάριο που θα γίνει 30/1-1/2.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Loading