«Στήνονται παιχνίδια αλλά ο Καλαϊτζίδης δεν έχει καμία αξιοπιστία»

Για τις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη περί χειραγώγησης αγώνων στη Football League μίλησε ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, τονίζοντας ότι ναι μεν υπάρχουν στημένα ματς, αλλά υπογράμμισε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αναξιόπιστος.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μπύρος στο Αθλητικό Metropolis:

Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Δεν ασχολούμαι με τις δηλώσεις του κ. Καλαϊτζίδη. Εγώ βλέπω μόνο την ομάδα μου και τίποτα παραπέρα».

Για το αν τον ενοχλεί το γεγονός πως η ομάδα του συμμετέχει σε ένα στημένο πρωτάθλημα  σύμφωνα με τα λεγόμενα του Καλαϊτζίδη: «Πήρα απόφαση πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον δεν ασχολούμαι. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτά που γίνονται. Πιστεύω πάντως πως όντως συμβαίνει το να στήνονται παιχνίδια».

Για το αν τον έχει βρεθεί θύμα αυτής της ιστορίας: «Μέχρι στιγμής δεν νομίζω πως έχει γίνει κάτι τέτοιο. Δεν δίνω δικαιώματα ώστε να μπορέσω να πέσω θύμα και να μπλεχτώ σε μία τέτοια υπόθεση. Ούτε ξέρω ούτε ενδιαφέρομαι να μαθαίνω ποιος διαιτητής μας σφυρίζει κάθε αγωνιστική».

Για τις καταγγελίες του Καλαϊτζίδη: «Τη συγκεκριμένη καταγγελία την έμαθα κατευθείαν. Μόλις την έμαθα γέλασα γιατί ξέρω τι έκανε πέρυσι ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ο κ. Καλαϊτζίδης δεν έχει καμία απολύτως αξιοπιστία. Κάθε φορά που χάνει, κάνει ακριβώς τα ίδια. Πάντως είναι γεγονός πως στήνονται παιχνίδια».

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εγκαταλείψω τον χώρο του ποδοσφαίρου και το δηλώνω τώρα επίσημα. Αν δεν πετύχει η ομάδα μου τους στόχους που έχουμε βάλει, θα αποχωρήσω την επόμενη χρονιά. Ο στόχος είναι η άνοδος στην Super League και αν δεν τον πετύχουμε θα φύγω».

Για το αν γνωρίζει πόση είναι η «ταρίφα» για αυτά τα ματς: «Απέχω από όλα αυτά και έτσι δεν γνωρίζω αλλά ούτε θέλω να μάθω. Εγώ διαθέτω λεφτά μόνο για το μπάτζετ της ομάδας μου και για τον «καλλωπισμό» της. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Loading

Αφήστε μια απάντηση