ΠΑΟΚ: Sold out στην Τούμπα μόλις σε λίγες ώρες!

«Φρενίτιδα» επικρατεί στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την Σπαρτάκ Μόσχας στο γήπεδο της Τούμπας, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να ανακοινώνει sold out.

Οι ουρές που σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί έξω από τα εκδοτήρια της Τούμπας, αρκετές ώρες πριν ανοίξουν, έδειχναν πως τα εισιτήρια είναι… μαγικά χαρτάκια και επρόκειτο σύντομα να εξαντληθούν, κάτι που έγινε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ έχει δεσμεύσει κάποιες θέσεις στα διαρκείας, λιγότερες από 500, οι οποίες αν δεν εξαντληθούν, θα βγουν προς πώληση στο ίντερνετ αύριο μετά τις 19.00.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την εξάντληση των μεμονωμένων εισιτηρίων που τέθηκαν στην διάθεση του κοινού για τον αγώνα εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας, έχουν δεσμευθεί ορισμένες θέσεις σε όλες τις θύρες- εκτός της θύρας 7- μέχρι την Τρίτη 7 Αυγούστου και ώρα 19:00, οι οποίες σε περίπτωση μη εξαντλήσεως θα διατεθούν μέσω ίντερνετ από αύριο στις 19:30.

Δείτε επίσης: Αυτός θα σφυρίξει τον αγώνα του Δικέφαλου του Βορρά κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας

Loading